Sisältöön »
Palvelut ja tuotteet
-mg-0642.jpg
 

Valokuvaus

Synergialla on valokuvaamiseen tarvitavat elementit. Vankka ammattitaito ja nykyaikaisin digi-kuvauskalusto takaavat korkeatasoiset mainos-, tuote-, tapahtuma- ja henkilökuvat media- ja yrityskäyttöön.
Käytössämme on studiotila tuote-, mainos ja henkilökuvusten suorittamiseen. Toimitukelliset lehtikuvaukset ovat meille myös arkipäivää.

Videokuvaus

Mainostoimisto Synergia toteuttaa myös mainoselokuvia ja yrityselokuvia ideasta valmiiksi tuotteeksi asti. Tuotantokalustomme on tämän päivän uusinta tekniikkaa ja tuotantotilamme ovat ajanmukaiset. Synergia tekee myös yhteistyötä eri tv-kanavien kanssa ja toteuttaa ohjelmia sekä mainoksia kanaville. Suorat internet lähetykset ovat myös tätä päivää. Suoritamme myös videoiden streamausta www-käyttöön. Myös 3D-tuotantoa, mallinnusta ja visualisointia toteutetaan aina videolle asti. Toteutamme myös äänituotantoja, äänimainoksia radioon ja vanhojen filmien siirtoa ja kääntöä esim. DVD:lle. Elokuvatuotanto antaa myös muita mahdollisuuksia asiakkaillemme aina äänentoistosta valaistukseen ja lavastuspalveluihin asti. Elokuvapuolen pääyhteistyökumppanina toimii Video-Match Oy.

Jos Sinulla on tarpeita video- ja valokuvauksen suhteen niin ota yhteyttä. Me Synergiassa palvelemme.

match-makers.fi


360-kuvaus

Pystymme tekemään myös 360-kuvausta. 360 -kuvien ja videoiden upotus onnistuu verkkosivustollenne helposti Synergia Foxy -julkaisujärjestelmämme avulla.

 

Vesihelmi
 

Esimerkki 360 -videokuvasta

Esimerkki 360 -valokuvasta
 

Työnäytteitä

 
 
 

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi