meilta-saat-tarvitsemasi-palvelut-liiketoimintasi-eteenpain-viemiseen.jpg
 

Palvelut

 

Meiltä saat tarvitsemasi palvelut liiketoimintasi eteenpäin viemiseen.

 
Printti

Printti

Peruspalveluihimme kuuluvat:

 • Yritysilmeet, logot ja tunnukset
 • Esitteet, suorapostitukset, lehtimainokset, julisteet ja banderollit
 • Käyntikortit, lomakkeet ja kirjekuoret
 • CD/DVD -kannet

Oli tarpeesi sitten yksittäinen ilmoitus tai graafisen ilmeen suunnittelu yrityksellesi, teemme työn aina huolella ja ammattitaidolla alusta loppuun asti asiakasta kuunnellen. Pitkäaikainen yhteistyö kanssamme kannattaa. Mitä paremmin tunnemme asiakkaamme, sitä tehokkaammin voimme työstää asiakkaan yritysilmeen mukaista ja toimivaa markkinointiaineistoa.


Sähköinen media ja julkaisujärjestelmä

Sähköinen media ja julkaisujärjestelmä

Mainostoimisto Synergia tarjoaa täydellisiä web-sivuston tuotantopalveluja. Yhden katon alta saa sivuston graafisen ilmeen, tekniikan ja palvelintilan. Asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin kertoa meille mitä hän haluaa tuoda esille web-sivuillaan. Kaiken muun hoitaa Synergian ammattitaitoinen henkilökunta.

Toteutamme verkkosivut pääasiallisesti itse kehittämäämme Synergia Foxy - julkaisujärjestelmään. Järjestelmän avulla asiakas pystyy itse päivittämään sivustoa.

Tarjoamme myös mm. sähköistä suoramarkkinointia, sekä täysin räätälöityjä ohjelmistoja.


Videopalvelut

Videopalvelut

Mainostoimisto Synergia toteuttaa myös mainoselokuvia ja yrityselokuvia ideasta valmiiksi tuotteeksi asti. Tuotantokalustomme on tämän päivän uusinta tekniikkaa ja tuotantotilamme ovat ajanmukaiset. Synergia tekee myös yhteistyötä eri tv-kanavien kanssa ja toteuttaa ohjelmia sekä mainoksia kanaville. Suorat internet lähetykset ovat myös tätä päivää. Suoritamme myös videoiden streamausta www-käyttöön. Myös 3D-tuotantoa, mallinnusta ja visualisointia toteutetaan aina videolle asti. Toteutamme myös äänituotantoja, äänimainoksia radioon ja vanhojen filmien siirtoa ja kääntöä esim. DVD:lle. Elokuvatuotanto antaa myös muita mahdollisuuksia asiakkaillemme aina äänentoistosta valaistukseen ja lavastuspalveluihin asti. Elokuvapuolen pääyhteistyökumppanina toimii Video-Match Oy.

Jos Sinulla on tarpeita mainoselokuvan suhteen niin ota yhteyttä.
Me Synergiassa palvelemme.


3D

3D

Onko firmallanne tuote, jonka monimutkaisuutta pelkkä valokuva ei paljasta? Vai kaipaisitteko piristystä yrityksenne esittelyvideoon animaatiolla, joka kertoo havainnollisesti sekä tyylikkäästi tuotantoprosessinne toiminnan? Mainostoimisto Synergia pystyy tekemään kaikki nämä ja paljon enemmän monipuolisen 3D-kuvituksen avulla.

Meillä on käytössä ammattitaitoisia tekijöitä ja tarvittavaa tekniikkaa 3D tarpeidenne täyttämiseen. Palvelumme kattavat kaikki teknisestä 3D-kuvituksesta aina viihteelliseen 3D-animaatioon asti. Koska 3D ei vaadi kalliita lavasteita tai kameroita on tuotannon rajana vain mielikuvitus.


Oheispalvelut

Oheispalvelut

Mainostoimisto Synergia tuottaa monipuolisten yhteistyökumppaneidensa avustuksella mitä erillaisempia palveluja. Tuotamme mm. messuosastoja, valaistusta, lavastusta, mainosmerkintää ja ohjelmapalveluilta. Eli saat yhden katon alta graafisen suunnittelun lisäksi myös konkreettiset tuotteet, vaikkapa toimipisteesi ikkunoihin tyylikkäät tarrat tai messuosastollesi täysin omalla ilmeellä toteutetut lavasteet.

Uskaltakaa kysyä meiltä melkeimpä mitä tahansa. Pystymme ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla!

Palveluitamme ovat mm.

 • Mainosmerkintä
 • Suurkuvatulosteet
 • Standit ja rollupit
 • Autotarroitus
 • AV-laitteet
 • Esitystekniikka
 • Lavastus
 • Valaistus
 • Ohjelmapalvelut
 • Pyrotekniikka