meilta-saat-tarvitsemasi-palvelut-liiketoimintasi-eteenpain-viemiseen.jpg
 

Palvelut

 

DA-Design Oy

DA-Design Oy

DA-Design on elektronisten ratkaisujen edelläkävijä. Yritys on tuottaa vallankumouksellisia ratkaisuja mm. elektroniikan, ohjelmistojen, mikroaaltotekniikoiden jne. saralla. DA-Design Oy on toiminut jo lähes 20 vuotta.

Olemme toteuttaneet DA-Design Oy:lle B2B -markkinointia ja yritysilmettä tukevia printtipuolen tuotteita, kuten esitteitä, messutulosteita ja käyntikortteja.

Muista referensseistämme löydät DA-Design Oy:lle toteuttamamme verkkosivut ja yrityselokuvan.


Citycon Oyj

Citycon Oyj

Citycon on kauppakeskusten aktiivinen omistaja ja pitkäjänteinen kehittäjä, joka luo puitteet menestyvälle kaupankäynnille. Cityconin kauppapaikat palvelevat sekä kuluttajia että vähittäiskauppaa. Yhtiö ottaa huomioon ympäristön edun ja kauppapaikkojensa lähialueiden hyvinvoinnin.

Olemme toteuttaneet Cityconille pääasiassa yrityksen sisäistä mainontaa, kuten esitteitä, bannereita ja erilaisiin kampanjoihin liittyvää materiaalia.


Autokeidas

Autokeidas

Autokeidas on monipuolinen liikenneasema jolla on toimipaikat Forssassa ja Iissä. Hyvä ruoka, siistit uudet tilat, palvelujen laajuus sekä palvelualtis ja osaava henkilökunta pitävät huolen aina yksittäisestä autoilijasta isompiin ryhmiin asti.

Olemme toteuttaneet laajalti Autokeitaan mainontaa julisteista, tienvarsiopasteista ja lehtimainonnasta historiikkikirjaan asti.


Mitron

Mitron

Mitron on erikoistunutjulkisen liikenteen informaatio- ja turvallisuusjärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Yrityksen toimittamia tuotteita ja järjestelmiä on julkisen liikenteen käytössä niin asemilla kuin kulkuneuvoissa ympäri maailmaa.

Olemme toteuttaneet Mitronille lukuisia eri toimeksiantoja pitäen sisällään mm. messumateriaaleja, tuotekuvauksia, esitteitä ja julisteita.

Muista referensseistämme löydät Mitronille toteuttamamme 3D-junan.


Antin Konditoria

Antin Konditoria

Antin Konditoriassa on leivottu paikallista leipää yli sadan vuoden ajan. Tuotevalikoima kattaa ruokaleivät, kahvileivät ja konditoriatuotteet. Perinteisten kestosuosikkien lisäksi valikoimasta löytyy paljon uusia tuotteita, kuten Antin Kotijäätelöä.

Olemme toteuttaneet Antin Konditorialle lehtimainontaa vuosien ajan ja Antin Kotijäätelö –tuoteperheen lanseerausvaiheessa toteutimme tuotteen visuaalisen ilmeen ja sen mukaiset mainosmateriaalit.


Fokor ja Maansiirtoliike Matti Knaapi Oy / kalenterit

Fokor ja Maansiirtoliike Matti Knaapi Oy / kalenterit

Toteutamme asiakkaillemme heidän ilmeensä mukaisia kalentereita ja muita painotuotteita. Oheiset vuoden 2014 kalenterit ovat toteuttamiamme tuotekuvauksista lähtien.


Antenni ja Sähköhuolto Okkonen / logo ja autoteippaukset

Antenni ja Sähköhuolto Okkonen / logo ja autoteippaukset

Asiakas tilasi meiltä autoteippaukset ja ilmaisi samalla kiinnostuksensa uutta logoa kohtaan. Teippausten sivutuotteena syntyi uusi logo joka toi yrityksen ilmeen nykyaikaan.


Forssan Mykkäelokuvafestivaalit

Forssan Mykkäelokuvafestivaalit

Mainostoimisto Synergia on luonut festivaalien ilmeen ja vastannut alusta asti festivaalien mainonnasta ja markkinoinnista. Vuosittain toteutamme teeman mukaiset julisteet, käsiohjelmat, www-sivut, lehtimainokset, t-paidat ja muut tarvittavat mainosmateriaalit.